Reis og lær språk

Språk

Ønsker du å lære nye språk? Reis deg rundt i verden mens du lærer språkene du ønsker. Mange syns det er enklere å lære språk når man reiser, i stedet for å lese i en bok. Det kan ofte bli kjedelig i lengden. Det fins barnefamilier som ønsker å ta et år i utlandet, men finner ofte på unnskyldninger. Dette kan være unnskyldninger som skole og jobb, men det er ofte en enkel løsning på problemet, så lenge du vet hvor du skal reise. Unnskyldningene fører ofte til at turen ikke blir noe av. Kanskje nordmenn bare er pysete og liker å holde seg til hjemlandet?

Familien flyttet til Spania

Det var en norsk familie som Flyttet til Spania. Dette var en lang drøm familien hadde hatt, men de visste ikke når de skulle reise. Familien hadde allerede bodd i Brasil i tre måneder, og visste de ønsket et helt år et annet sted. Heldigvis for dem hadde faren fått anledningen til å ta med seg jobben. Derfor fikk familien mulighet til å bo hvor enn de ønsket. Men de ønsket ikke en by fullstappet med turister. De ønsket den autentiske Spania, hvor de kunne oppleve kultur og lære språk. Gjennom et vennepar fikk de høre at San Pedro del Pinatar i Spania var et veldig bra sted. Begge barna går på internasjonal skole og lærer også språk.

Spanias internasjonale skole

Kari, som er moren i familien, er utdannet lærer. Hun ønsker også at hun kan få seg en jobb i Spania. Men dessverre så er det vanskelig å få en lærerjobb på en internasjonal skole. Disse stillingene er så ettertraktet at få klarer å få jobben. Ellers har familien blitt kjent med andre foreldre som er i samme situasjon. Dette er foreldre som er fra land som Belgia, England og Sverige. Har du planer om å flytte til utlandet for å gå på skole? I Spania starter du på skolen ett år før. Den ene sønnen i familien har derfor begynt på skolen ett år tidligere enn han normalt ville ha gjort i Norge.