Halloween på hjemmekontoret?

Okategoriserade

Jobber du som oversetter, og synes det begynner å bli litt kjedelig på hjemmekontoret? Da har vi et tips til deg! Hva med å kle deg ut på Halloween, og sende bilder til alle kollegaene dine? Alternativt kan du planlegge et lite videomøte hvor alle har kledd seg ut. Det blir garantert god stemning!

Det er fortsatt mulig å feire Halloween under korona-tiden, du må bare gjøre det på en annen måte enn du er vant med. Og det er derfor et videomøte er et så genialt alternativ. Bare pass på at alle synes det er like morsomt som deg, og har lyst til å være med.

Slik bestiller du kostyme

Du kan enkelt bestille kostymet du trenger på nett, og få det levert hjem på døra. Det er mange kule halloween kostymer på markedet, men det lønner seg å være tidlig ute for å sikre deg akkurat det kostymet du ønsker deg.

Ikke la korona legge en demper på stemningen, men tenk på hvor heldig du er som kan jobbe hjemmefra. Å kle deg ut på Halloween er bare en bonus, som viser hvor heldig du er.

Det er jo tross alt veldig mange som dessverre har mistet jobben den siste tiden, og som har det veldig vanskelig akkurat nå.