Reiseguide til Thailand

Okategoriserade

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Det er mange nordmenn som tar turen til vakre Thailand, og det er enda flere som tenker på å reise. Vi har laget en liten guide til deg som overveier turen til det vakre landet.

 

Pattaya

Pattaya var opprinnelig et rekreasjonssted for amerikanske soldater under Vietnamkrigen. Siden den gangen, har øl og sex kjennetegnet dette området i litt stor grad. The Golden Mile er verdenskjent, og kan nok betegnes som verdens lengste bordell. Prostitusjon er heldigvis en liten del av det hele. Det er nemlig her man finner restauranter og barer som har absolutt alt, og nattelivet er sagnomspunnet. Som utgangspunkt er Pattaya et sikkert sted å ferdes, og er noe enhver nysgjerrig turist bør få med seg. Pattaya på dagtid er et flott sted med flotte strender som det har blitt ryddet kraftig opp på. Her er det langgrunt, og et ypperlig sted hvor man kan bade sammen med barna. Gi de litt større barna en bøtte, og send de ut for å finne eremittkreps. Det man skal huske på er solkrem. Her er det lett å bli solbrent! Savner man norsk mat, ja da finnes det flere restauranter som serverer det i Pattaya.

 

Krabi

Krabi er en avslappet by i den vestlige delen av det sydlige Thailand. Stedet er særdeles barnevennlig, og er også kjent for gode snorkling- og dykkemuligheter. Selve byen er ikke spesielt interessant, men du finner nesten ikke flottere strender og mykere sandstrand.

 

Koh Samui

Dette er den største øya i den Thailandske bukta. Den er spesielt kjent for å være hakket flottere og stiligere enn resten av Thailand. Besøker du den betagende sandstranden, så kan du sannsynligvis oppleve flere stjerner om natten enn noe annet sted. Øya har en avslappet atmosfære, men alt det moderne vi er vant til her i vesten, finner du også på Koh Samui.

 

Phi Phi

Phi Phi var kjent som Thailands flotteste ferieparadis, før tsunamien traff området i 2004. Området er derfor en helt annen opplevelse i dag, enn det var tidligere. Men en av Phi Phis aller største attraksjoner er som den alltid har vært; nemlig den undersjøiske verdenen. Her finner du en ufattelig verden med fantastiske muligheter til å svømme sammen med eksotiske fisk.

 

Hua Hin

Hua Hin er nok mest kjent for å være den thailandske kongefamilies foretrukne ferieby. Det er også her de har sin sommerresidens, hvilket faktisk kommer turistene til gode. Her er det større restriksjoner på hva som kan bygges, og man har et større fokus på miljøvern enn veldig mange andre steder i Thailand. Hua Hin er et fantastisk feriested, og det er her man finner de dyreste og flotteste hotellene.

 

Få Thailand hjem til deg

Nå er det ikke alle som har muligheten til å ta turen til Thailand. Men man kan alltids få en liten bit av Thailand hjem til seg. Thailand er kjent for sitt fargerike og smakfulle kjøkken. Hvis du ikke har unnet deg thailandsk mat ennå, så er det virkelig på tide. Det finnes i dag mange forskjellige muligheter i Norge hvor du kan bestille og ta med mat hjem, og du finner garantert noe som frister på menyen. Klikk her for å se nærmere på thailandsk mat.